tiistai 12. elokuuta 2008

Ruskis, 70m + 90m

Ennen kuutta ruskiksella. Aloitin ammunnan 70m:stä. Porukkaa oli paikalla sen verran että kannettiin 70m kohdalle toinen tausta metsän reunasta jossa niitä oli neljä vierekkäin. Mahduttiin jopa ampumaan samalle viivalle rikkomatta toistemme nuolia.
Artemiksen alkeisissa oli kanssa mukavasti porukkaa eli koko kenttä utilisoituna.

70m meni alkuun hieman kankeasti mutta lähti hiljalleen kulkemaan paremmin. Testasin hieman plungeria ja tulin siihen tulokseen että se oli hieman jäykällä ja otin 3 naksua takapakkia eilisestä. En tiedä mihin se auttoi, päähän vissiin mutta niputus parani. Laukaisuvirheiden vaikutus nuolen lentoon oli myös paljon pienempi.

Jossain vaiheessa kun suurin osa porukasta poistui paikalta pääsin vetelemään 90m:stä. Ensimmäinen sarja meni alas mutta pienen tähtäimen korjauksen jälkeen nippu nasahti keskelle. Ammuin tasaiseen keltaiselle parin-kolmen nuolen ollessa punaisella seiskalla tai kasilla. Tuntui todella hyvältä ampua 90m matkaa. Lopettelin hieman yhdeksän jälkeen kun alkoi mennä taulu ja tähtäin niin hämäräksi ettei oikein tiennyt mihin olisi pitänyt tähdätä.

Ammuin vain kuutta nuolta kerrallaan ja vissiin unohdin välillä naksutellakin laskuria. Laskuri näytti 116 nuolta reenien päätteeksi. Sateen suhteen tuli täydellinen ajoitus. Kotimatkalla alkoi ripsiä.

Ei kommentteja: