keskiviikko 6. elokuuta 2008

Talkoita ja Taljaa

Eilen illalla hieman talkoiltiin ruskiksella ja kentällä on nyt kunnioitettava määrä uusia taustoja. Nyt pitäisi riittää ampumapaikkoja kaikille ampujille.

Talkoiden jälkeen ammuin merkit taljalle. Matkat olivat 30m, 50m, 60m ja 70m. Ammuin kokoajan 120cm tauluun, ihan vaan sen takia että osun sentään tauluun :). Kolmestakympistä nuolet menivät kympille, osa X:ille. Viidestäkympistä ja kuudestakympistä pysyivät keltaisella ja seitsemästäkympistä sitten levisivät ympäri taulua. 70m matkalta laukaukset huononivat huomattavasti varmaankin johtuen pienestä väsymisestä minkä rekurviin verrattuna erilainen veto ja asento aiheutti. Laukaukset muuttuivat "hermostuneiksi" ja tuntui että liipasinta joutui vetämään taaksi julmetun pitkän matkaa. Samoin vissiin mielessä tuo liipasimen vetäminen assosioituu jotenkin loppuvedon aikaiseksi jänteen vetämiseksi koska välillä tuli ihme päästöjä jänteellä ennenkuin laukaus lähti, ihankuin mielessä klikkerin olisi pitänyt siinä vaiheesa naksahtaa ja laukauksen lähteä liikkeelle.

Tänään käyn ensin pähkäilemässä Innon kierteitä jonka jälkeen kentälle kokeilemaan toimivat omat ACE:t millään muotoa taljan kanssa. Veikkaisin että Spin Wingsit saavat ainakin melkoista kyytiä, saa nähdä pysyvätkö kahta laukausta kiinni nuolissa ja räpättävätkö miten pahasti lennossa :).

Ei kommentteja: