tiistai 28. elokuuta 2007

30, 50, 70 ja 90 metriä Ruskiksella

Pidin eilisen vapaata ammunnasta joka oli ihan fiksu päätös koska illalla ukkosti ja satoi.

Tänään kävin ampumassa parisen tuntia. Ammuin läpi FITA kierroksen matkoja.
Mielenkiintoista oli että merkit eivät pitäneet pätkääkään. Tuntui kuin jousi olisi heittänyt huomattavasti kovempaa kuin aikaisemmin, jouduin korjaamaan merkkejä huomattavasti. Samoin niput olivat kokoajan oikealla. Sain ruuvata tähtäintä ihan urakalla että sain nipun keskelle. Kentällä ei tuullut juuri ollenkaan joten sitäkäänn ei voi sivuosumista syyttää. Ammuin kylläkin pitkästä eikaa ensimmäisen kerran villapaita päällä joka tietty voi aiheuttaa jotain tuollaista mutta paita on senverran tiukka ettei sen pitäisi vaikuttaa ammuntaan.

Sain lopulta aikaiseksi ihan hyviä nippuja keltaiselle kaikilta matkoilta mutta suurin osa ajasta meni siihen kun sivuosumat jurpivat kuin pientä oravaa kun käpy on jäässä. Ammunta oli muutenkin jotenkin tuskaisen oloista.

Tuli sitten yksi asia tänään mieleen. Ensi vuodeksi on arvokisoihin tähtäimelle päätetty karsintarajaksi FITA kierroksen tulos 1270 jota en ole rikkonut. Paras tulos FITA kierrokselta on Tampereella ammuttu 1236. Laitoin liiton foorumille kyselyn koska raja on mahdollista viimeistään rikkoa. Toivottavasti ainoa mahdollisuus siihen ei ole tulevan viikonlopun FITA kierros Seinäjoella johon en ole ilmoittautunut ja jonka ilmoittautumisaika on jo mennyt umpeen.

Ei kommentteja: