perjantai 17. elokuuta 2007

Hienosäätöä ja metrimerkit

Olin ruskiksella joskus ennen kuutta ja aloin heti ampumaan metrimerkkejä lyhyistä pitkiin päin. Jossain 35m kohdalla alkoi sataa aivan tolkuttomasti. Odottelin hieman sateen laantumista mutta jatkoin ampumista sateessa. Vetelin sateen aikana lähinnä laukaisuharjoituksia ja sitten kun sadekuuro loppui, ammuin pari nuolta ensin jousta kuivaksi jonka jälkeen ammuin seuraavan matkan merkin kohdalleen.
Ilmeisesti plungeri olikiertynyt hieman pois oikealta syvyydeltään koska pieni korjaus haritukseen ja plungerin jäykkyyteen sai nuolet niputtamaan oikeaan paikkaan sivusuunnassa sekä lyhyiltä että pitkiltä matkoilta.

En viipynyt kentällä kovinkaan kauan vaan olin kotona jo ennen Simpsoneita :) Lähinnä sen johdosta että sateessa ei ole kiva ampua vaikka se vesi kuinka lämmistä olisikin. Toisaalta ihan hyvä että torstaille tuli kevyempi päivä ja perjantai on vapaata niin lauantaina pitäisi olla kunnolla iskussa maasto-SM:iä varten. Samoin tällä viikolla on tullut vietettyä aika pitkiä päiviä töiden jälkeen kentällä, olen ollut lähes säännön mukaisesti kotona vasta lähempänä yhdeksää.

Kotiin päästyäni siirsin vielä merkit tähtäimelle sivuteippiin. Perjantain-illaksi ei ole siis muuta tekemistä kuin nuolten uudelleen sulittaminen.

Ei kommentteja: