torstai 2. elokuuta 2007

EFAC - Neljäs kilpailupäivä - Field kierros

Nonii, neljäs päivä ja toinen Field kierros on ammuttu.

Ruuvasin edellisenä iltana rengastähtäimen tilalle perinteisen jyvällisen ja kirjoitin ylös rengasmallisen säädöt jottain pystyisin nopeasti vaihtamaan takaisin vanhaan jos alkaa jyvä pelottamaan kierroksen aikana. Kerkesin ampua harjoituskentällä pari sarjaa ennenkuin laittoivat portit kiinni ja piti lähteä kokoontumaan kisapäivän aloitusta varten.

Aamusta asti oli sellainen tunne että alkuperäiset tähtäinmerkit toimivat ok ja ammuin niillä ihan mukavasti noin puoleen väliin asti. Sitten jälleen alkoivat nuolet vettä ylös jostain syystä ja jouduin jälleen ampumaan rasteja lyhyinä. Kävin muutaman kerran jousen kaikki säädöt ja viritykset läpi enkä löytänyt mukamas mitään vikaa mistään. Sitten yksi kerta kun taas ihmettelin säätöjä huomasin että kilkkeri oli jostain systä about 2,5-3mm liian takana. Ei ihme että veto tuntui pirun pitkältä.
Laitoin klikkerin takaisin oikeaan säätöönsä ja san ammuttua kaksi taulua alkuperäisillä merkeillä jonka jälkeen alkoi taas tulla yläosumia. Ammuin loppukierroksen hieman skaalaa soveltaen.

Jokatapauksessa jyvällinen tähtäin toimi paljon paremmin kuin ympyrä, varsinkin lyhyet matkat helpottuivat huomattavasti ja toisaalta pitkätkin olivat mukavia ampua kuhan tähtäinmerkki ensin osui paikalleen.

Walesin ihme ampui kierroksen aikana muutaman missin joiden kautta pääsin rokottamaan mukavasti pisteitä. Ukko ampui muuten kyllä hieman parempaa tasoa kuin minä mutta itse en ampunut yhtään missiä joten lopputulos oli selvä. Sain Walesia kiinni 11 kokonaista pistettä joka kavensi piste-eron huomiselle neljään pisteeseen.

Kierroksen loputtu aminulla oli Field kierrokselta kasassa 489 pistettä joka on uusi henkilökohtainen ennätykseni sekä samoin uusi Suomenennätys.

Huomenna toivottavasti sateet pyyhkäisevät pohjoispuolelta ohi ja saamme ampua koko päivän hyvässä kelissä.

Huomenna illalla sitten taas lisää infoa kun viimeinen päivä on ammuttu loppuun ja loppusijoituspaikka on selvillä, toivottavasti ei sentään Nuorgami...

Ei kommentteja: