sunnuntai 26. elokuuta 2007

3D-SM - Talosaari

Heräsin tällä kertaa jopa ajoissa ja olin paikalla reilusti ennen kymmentä. Ammuin parit harjoitussarjat ja mielestäni osuin ihan niinkuin pitikin. Siinä sitten hieman sämpylää ja kahveeta naamaan ja jutustelua muiden ampujien kanssa. Kahvittelun lomassa saatiin hieno polemiikki aikaiseksi erinäisistä sääntökysymyksistä lähinnä johtuen siitä että joku muisti ulkoa jotain antiikkisia sääntöjä, joku uusia ja toistaalta joku tulkisti suomennettuja sääntöjä ja joku alkuperäisiä. Jokatapauksessa kilpailuun sovittiin ja tulkittiin lopuksi yhteiset pelisäännöt ja kilpailu saatiin alkamaan.

Ryhmässämme oli viisi henkeä joista yksi oli junnu joka ampui eri paaluilta kuin muut eli amuimme päivän kolmessa ampumavuorossa. Osan rasteista vedimme tyynesti kolme tai neljä ampujaa kerralla tolpalla joka hieman nopeutti ammuntaa.

Jokatapuksessa ensimmäinen rasti oli pitkähkö ja jyrkkä alamäki jonka pohjalla majaili yksinäinen villikarju. Noh, kyseinen karju sitten päätti ilmeisesti vetää maihin molemmilla nuolilla joten aloitin kisan kahdella missillä ja nollalla pisteellä ensimmäiseltä rastilta. Olin kuitenkin jo etukäteen asennoitunut melko rennosti kisaan koska matkojen arvioiminen on minulla tällä hetkellä aivan täysin hukassa.

Kisa meni miten meni ja välillä ammuin missejä, välillä sydänosumia. Kaikenkaikkiaan oli mukava ampua 3D elukoita vaikkei niihin aina osunutkaan. Hieman ennen viidenneksi viimeistä rastia taukopaikalla ihmetellessämme jonoa seuraavalle rastille alkoi "paikallinen sadekuuro" joita oli luvattu iltapäiväksi. Kyseinen "sadekuuro" sitten satoi kaatamalla kisan loppuun asti muutaman salaman ja jyrähdyksen saattelemina. Sateen takia tuli amuttua vielä yksi täysi missi joka hieman sapetti. Onneksi satoi, niin sade sapetti enemmän kuin missi.

Kierroksen lopussa olin saanut kasaan hurjat 358 pistettä. Korttiin oli merkattu myös yhteensä kymmenen missiä. Täysiä missejä elukoista ammuin kierroksen aikana kolme. Kultaa tuli loppujenlopuksi tuolla ammunnalla, kultaa tosin hieman avitti se että olin ainoa ampuja luokassani. Samoin taisin tehdä räpellykselläni uuden suomenennätyksen 3D kierrokselta AMFS(R) luokassa koska näyttäisi siltä ettei kukaan muu ole ollut tarpeeksi hullu ampuakseen kyseistä kierrosta tällä samalla vehkeellä.

Ei kommentteja: