lauantai 18. elokuuta 2007

FITA Maasto-SM - Arvioitavat matkat

Tulipa ammuttua sitten arvioitavia matkoja.

En saanut viikolla oikein haettua mitään kunnon "arvioimismenetelmää" joka näkyi tänään. Mielessä oli vain häilyviä kuvia siitä miten tähtäin asettuu eri tauluihin eri matkoilta ja ansimmäinen puolisko oli sen mukainen. Yritin kovasti saada jotain tolkkua matkoihin mutta ensimmäinen nuoli hakeutui mihin sattuu ja ensimmäisen puoliskon saldosta löytyi kolme missiä joista yksi nuoli tuli ammuttua jopa taustan alle. En voinut kuin huvittuneesti seurata nuolten lentoa minne sattui. Lopputuloksena ensimmäiseltä puoliskolta vaimaiset 113 pistettä ja kahdeksan vitosta joista yksi oli X. Huvittavaa hommaa.

Tauon jälkeen päätin hylätä mittailun tähtäimen tauluunasettumisen suhteen ja aloin ampumaan puhtaasti maata pitkin mittaamalla sekä arvioimalla joka näkyi heti tuloksessa. Toiselta puoliskolta ei tullut kuin yksi missi ja sain ensimmäisen nuolen asettumaan mukavasti tauluun, tosin vieläkin aivan väärään paikkaan mutta tauluun kumminkin. Fiilis alkoi samalla hieman parantua ja sain loppujenlopuksi toiselta puoliskolta pisteitä kasaan 150 seitsemällätoista vitosella joista neljä oli X:iä.

Lopputuloksena siis ensimmäiseltä päivältä vaivaiset 263.

Jos ei ota huomioon arvioitavien matkojan aiheittamaa hämmennystä ja kohdistelua päivä meni ihan mukavasti. Sää oli hyvä ampua ja ammunta meni teknisesti hyvin eli laukaukset olivat pääosin puhtaita ja hyviä ja nuoli käyttäytyi hyvin.

Jokatapauksessa en jäänyt viimeiseksi joka oli tavoitteena. Kisahan menee lähinnä opiskelun piikkiin arvioinnin puolesta joten minulla ei todennäköisesti ole mitään asiaa kärkeen ellei nyt jotain mullistavaa tapahdu huomenna.

Joka tapauksessa huomenna täytyy toivoa että merkit pitävät ja ammunta kulkee jotta pääsen antamaan hieman takaisin porukalle jolla on mittaussysteemit kunnossa.

Ei kommentteja: