lauantai 25. elokuuta 2007

Ranking Finaalit - Turku


Oli hieman lentävä lähtö sitten kisoihin. Olin laittanut herätyskellon soimaan kuudelta jotta pääsisin lähtemään mukavasti seiskan kieppeillä matkaan ja olisin ysin hujakoilla perillä Turussa ja valmiina heti välinetarkastukseen ja lämmittelyammuntoihin.
Kello sitten soi muutaman kerran ja latasin sen kiinni. Näin unta siinä aamuhorroksessa että olin jousiammuntakilpailussa. Ilmeisesti sen takia ei mikään hälytyskello soinut päässä. Torkuin seitsemään asti ennenkuin tajusin että uni olikin sisäkisasta ja ohjelmassa oli ulkokisat. Sitten tulikin kiire.
Pikaiseyt aamutoimet ja pakkaukset ja kauhealla kyydillä kohti Turkua. Olin perillä ajoissa kisan alkuun nähden mutta lämmittelykierrokset jäivät kahteen joka on aivan liian vähän. Kisakin alkoi penseästi ammuttuani ensimmäisestä ottelusta vain 90 pistettä. Tuon jälkeen tuli sitten tasaiseen tahtiin sekä ylä- että alamäkiä. Alamäet eivät onneksi menneet alle 90 pisteen ja ylämäetkin olivat mukavia mukaanlukien yksi 113 pisteen ottelu joka on pisteen päässä ottelun suomenennätyksestä vuodelta nakki ja makkara ennen suuria sateita. Round robin kierroksen otteluita ei kuitenkaan olisi laskettu ennätyskelpoisiksi vaikka olisin sen pisteen saanut lisää.

Loppujenlopuksi sain kammettua itseni kuudenneksi heti Tekoniemen Antin perään.

Tulos kisasta oli tyydyttävä ottaen huomioon että huomasin vasta puolessa välissä kisaa mistä nuolten hajonta johtui. Alanokinpaikak jonka olin tehnyt teipistä oli alkanut elää ja siitä johtuen nokinpaikka puristi nokkia aivan liian kovaa. Heti kun älysin valuttaa teippiä hieman alapäin alkoivat nuolet taas osua. Pitää tehdä alapaikak punomalla asap. Jos vaikka kokeilisi Pepen vihjaamaa hammaslankaviritystä, se on ainakin nopea, helppo ja halpa ratkaisu.

Jokatapauksessa vaihtelevat kisat joihin mahtui hyvää ja pahaa. Loppujen lopuksi kisasta jäi kuitenkin hyvä mieli. Varsinkin 113 ottelun toisen sarjan 58 pistettä kuudella nuolella jäi elävästi mieleen ja hymyilyttää mukavasti vieläkin. Siinä sarjassa oli siis yksi nuoli kasissa :)

Kisan tulokset

Huomiseksi olisi ohjelmassa näillä näkymin kesän 2007 viimeinen ulkokilpailu Talosaaressa 3D-SM:ien merkeissä. Jos tällä kertaa heräisi ihan että kerkiäisi kymmeneksi harjoitusammuntoihin. Kisahan alkaa yhdeltätoista.

Ei kommentteja: